dimarts, 8 d’abril del 2008

LES VACANCES D´ÀLEX

Això era un xiquet al que li deien Àlex. Àlex era un xiquet que anava a la rambla a volar la seua milotxa. Un dia es va perdre al bosc de la rambla. Va trobar un riu. Àlex va parar a beure, però quan es va alçar va veure a una jove amb un traje de flors de colors.
JOAN

LES VACANCES DE PASQUA

Era una vegada en setmana santa "pascua" que vivien uns 10.000 habitants al poble de Villalonga.Els caps de setmana obrien un bar que està a la Llacuna.I al costat d'on vivien tenien un hotel com el ranxo familiar.
A l'endemà anaren al riu de les muntanyes profundes a berenar la mona.Quan arribaren a les muntanyes profundes.Veieren arbres,rambles etc.
sergio

VACANCES DE PASCUA

Aquestes pasques voliem anar a la rambla de L'Orxa però no teniem milotxa . Aleshores vam anar a casa de l'oncle Rafel a que en deixara la seua.I com que ma mare era fornera vam fer les nosters mones: Pep de fesol ,María de cor i jo de cocodril. Pep que és un poc despistat li va di a sa mare que l'ou per a la mona no el calfara i quan s'estava calfant ningú se n'havia adonat .Aleshores quan estàvem a la rabla Pep estava volant la milotxa .Quan va fer vent la milotxa es va colgar dalt d'un arbre i casualitat dalt hi havia un esquirol i va agafar la milotxa i se la va enportar dins d'un bosc .Al cap d'una hora la va deixar caure dins del riu Serpis i jo vaig tindre que entrar i em vaig banyar tota però a sigut una excursió molt divertida.
MARÍA LÓPEZ SEGUÍ.

LES VACANCES DE PASQUA

Quan em vaig alçar de dormir era el dia de pasqua. Quan vaig arribar al cole vam fer 2 hores de classe. Després vam anar a fer les mones. Jo vaig fer una mona normal perquè no sabia que fer. Després vam anar al forn a dur les mones al forn. Quan era de vesprada vam anar d'excursió al bosc i vam veure plantes i arbres. Després vam anar a la rambla i ens vam menjar la mona i trencar l'ou. A la rambla hi havia un riu gran amb passeres. Cadascú va dur un joc per a jugar. Jo vaig dur una corda i María una milotxa i Samuel una pilota. Vam jugar tots a totes les coses.
chaima.

Les vacanses de pasqua al riu de L'Orxa.

Era una vegada que vam anar d'excursió al bosc de L'orxa . Nosaltres en compte de dir voler anar al bosc volíem anar a la rambla. Anàvem a menjar-se la mona al riu que estava al costat de la rambla. Leo li va trencar a Marta l'ou. Quan vam acabar de derenar Maria, el cosí de Leo li va deixar la milotxa a Maria però de tants arbres que hi havia es va pejar la milotxa en un arbre. Però el pare de Leo la va despenjar en un bot i després s'en van anar a casa a sopar i a dormir.
Samuel.

A MENJAR-SE LA MONA DE PASQUA

El dia 18 de març per la vesprada vam anar a menjar-se la mona a la rambla. Quan vam arribar allò era un desastre perquè hi havia molta brutícia. Vam començar a menjar-se la mona i jo li vaig trencar l'ou a Eli, la meua professora. Era una excursió fantàstica perquè estava tot ple d'arbres. Allò era un bosc ple de brutícia i pocs arbres. Mira si hi havia tants pocs arbres que podiem volar fins i tot la milotxa o catxirulo el que li vulgues dir. Resumint, que ens ho vam passar molt bé.
JOSHUA JUAN FERRANDIZ

LES MILLORS VACANCES

Ja quedava poc per a vacances de pasqua. Estàvem com tots els dies a classe quan de sobte la mestra ens va dir que se'n anàvem a la Rambla d'excursió. Quan vam arribar a la Rambla vam seure a la voreta del riu. Hi havia molt bon paisatge perquè hi havia un bosc dalt d'una serra i en la Rambla hi havia uns quans arbres. Una vegada al riu tots començaren a tirar pedres a veure qui arribava més lluny. Al cap d'una estona les mestres ens van dir que traguerem de la motxilla la mona. Tots la van traure. Vaig seure amb la meua colla a un banquet, quan de sobte va vindre Víctor per sorpresa i em va trencar l'ou al front. Tots començaren a riure. En arribar a casa li vaig contar a mon pare com de bé m'ho havia passat.
BLANCA SANZ GARCÍA

ANEM A LA RAMBLA

El dia 23 diumenge vam anar a la rambla a menjar-se la mona.Vam anar :ma mare, el meu oncle ,ma tia, els meus cosins i jo. Anarem d´excursió.Tots ens vam menjar la mona després vaig anar a volar la milotxa i li vaig trencar l'ou al meu gos Lolo.Vam anar al riu i vam passar per un bosc i avien molts arbres. El meu gos va caure en un forat i l'ajudarem a traue'l. Després vam tornar a L'Orxa. Allí vaig veure a Blanca i se'n vam anar a Llombai , que està prop d'Alpatró. Ens vam menjar la mona i vam anar a casa a veure una peli.
Ainoa Pascual Tomás.